Klasik Otomobil

Klasik Otomobil Klübü Medya Toplantılarının İlki Yapıldı

Klasik Otomobil Klübü’nün medya mensuplarını ağırladığı “MEDYA BULUŞMALARI” nın ilki geçen hafta sonu klüp merkezinde gerçekleşti. 

Otomobil, spor ve magazin basınından davetlilerin katıldığı toplantıda; KLASİK OTOMOBİL KLÜBÜ Yönetim Kurulu Başkanı Sencer SİVRİDAĞ, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Can Garo İLKKANErdem TOP ve Cüneyt GÜLLER sezon öncesi projeleri ve TOSFED takviminde yer alan 3 yarış hakkında bilgi verdiler.

Medya mensupları ile samimi bir ortamda geçen toplantı sonunda; Başkan SİVRİDAĞ : “2025 senesinde medya mensupları ile daha fazla bir araya gelerek, organize ettiğimiz ralli ve diğer organizasyonlarımızda daha fazla paylaşımlar yapacağız. Türkiye’de düzenlenen ve federasyon takviminde yer alan 3 rallinin, klasik otomobil tutkunlarının da yüksek katılımı ile  bir şenlik havasında geçmesini sağlayacağız.” Dedi. 

İlgili Haberler

Doğum Günün Kutlu Olsun Alfa Romeo: İtalyan Sportifliğiyle Tanımlanan 115 Yıl

patron

26. Batı Anadolu Rallisi, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

patron

Opel’in Klasik Modellerinin Sergilendiği Opel Müzesi Artık Online Ziyaret Edilebiliyor

patron